La UD Eivissa s’imposa al derbi i queda a només 2 punts de l’Atlètic Balears

Kike López amb la col·laboració involuntària de Manu i un autogol de Peris provoquen la primera derrota balearica com a local des de setembre de 2018

08/03/2020

La intensitat promesa s’ha fet realitat amb un inici elèctric. Arribades que eren avantsala d’amenaça i contundència a cada pilota. La igualtat ha estat extrema fins que al minut 18 s’ha produït el cop d’efecte. Kike es perfila amb cama esquerra, que no és la millor seva, i es treu un xut que sembla innocent. La resposta de Manu és terrorífica i permet el 0 a 1.Errada greu en el retorn a la titularitat del madrileny.

Els locals han encaixat malament el cop i Orfila ha salvat una potencial rematada de Rodado. Dominava la UD i la resposta ha estat en forma d’un parell de fuetades però Alberto Gil primer i després Gabarre, s’han trobat amb la seguretat de Germán.

A la segona part es jugava al que volia l’Eivissa, amb els balearicos estèrils a l’àrea contrària. Manix ha apel·lat a la màgia de Jorge Ortiz i Samuel Shashoua per cercar l’empat però el que ha ocorregut és la immolació blanc i blava. Pilotada llarga i Peris que enverina l’esfèrica per sentenciar el partit i fer que el golaverage viatge a Can Misses juntament amb una forta dosis de moral .

El derbi s’ha tenyit de blau cel i prepara un sprint final de 10 jornades taquicàrdiques. La diferència entre els dos equips és ara de només 2 punts.