X

El Consell d’Eivissa comença la reforma de les dues rotondes de l’Avinguda de Ses Païsses

Les obres costaran uns 600.000 euros i tenen un termini de tres mesos

09/03/2020

El Consell d’Eivissa comença la reforma de les dues rotondes de l’Avinguda de Ses Païsses

El Consell d’Eivissa ha començat la reforma de la ronda EI-30 de Ses Païsses, situada al municipi de Sant Antoni, que s’ha adjudicat a l’empresa Islasfalto per un import total de 592.172,79 euros, IVA inclòs. Un projecte que consistirà en convertir les dues mitges rotondes que té la carretera en rotondes completes i que necessitarà uns tres mesos d’obres, aproximadament.

El batle de Sant Antoni, Marcos Serra, ha celebrat que comencin les obres en aquesta avinguda, ja que està situada en un dels “punts negres” de la xarxa viària del municipi. D’altra banda, Mariano Juan, conseller d’Infraestructures d’Eivissa, ha assegurat que aquesta obra estava entre les prioritàries de l’Executiu que presideix Vicent Marí.

El conseller també ha explicat que el cablejat que hi ha ara en sòl rústic serà soterrat i que es dotarà d’il·luminació i drenatge la zona. Aquest projecte és una reivindicació històrica dels veïns del barri, que han posat a disposició de l’Administració part dels seus terrenys per escometre les millores.

 

 

 

09/03/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris