X

Prohibeixen aparcar al carrer de s’Aljub de Santa Eugènia

Les places d'estacionament ocupaven un carril de la carretera i dificultaven el trànsit

10/03/2020

Prohibeixen aparcar al carrer de s’Aljub de Santa Eugènia

Si heu de travessar Santa Eugènia pel carrer de s’Aljub, heu de saber que ja no hi trobareu tant d’embós. L’Ajuntament ha eixamplat les voravies i ha suprimit els aparcaments d’aquesta via, que els veïnats coneixen com “sa Carretera”, i que és una zona de pas de nombrosos cotxes i vehicles pesants. A més, també han eixamplat les voravies per facilitar el pas de vianants i de persones amb mobilitat reduïda.

Però la supressió dels aparcaments no ha agradat a tothom. I alguns veïnats es queixen també que ara els vehicles passen més aviat…

Per pal·liar la manca d’espai, l’Ajuntament ha llogat un solar al carrer de l’Estació i l’ha habilitat com a aparcament públic. D’altra banda, el batle diu que aviat hi instal·laran un semàfor amb un radar per obligar els cotxes a reduir la velocitat.

Les obres s’han pagat amb una subvenció de 250.000 euros del pla d’obres i serveis. Uns doblers que també han permès reformar el carrer des Moll, que ara només és per a vianants i on s’ha renovat també la xarxa de pluvials.

10/03/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris