X

La suspensió de grans esdeveniments posa en interrogant les festes de Sant Joan de Ciutadella

Algunes immobiliàries ja han patit un 30% de cancel·lacions de lloguers i tenen clients que s'ho plantegen

12/03/2020

La suspensió de grans esdeveniments posa en interrogant les festes de Sant Joan de Ciutadella

A Menorca, l’esdeveniment que més persones congrega són les Festes de Sant Joan. Es calcula que 30.000 persones arriben de fora, a més dels residents a Ciutadella i de la resta de l’illa. El consistori ciutadellenc no es planteja, de moment, la suspensió de les festes, ja que Sanitat només ha suspès els grans esdeveniments durant un mes, però als negocis i al carrer hi ha preocupació.

La preocupació es deixa sentir. Algunes immobiliàries ja han patit un 30% de cancel·lacions de lloguers i tenen clients que no ho han decidit encara, però s’ho plantegen. La restauració seria també un dels grans damnificats.

La possible suspensió de les festes pel coronavirus s’ha colat en l’ordre del dia de la reunió que el Caixer Senyor del bienni, Borja Saura, celebrarà la setmana que ve amb els representants del consistori per preparar les festes.

Al carrer, hi ha tota mena de reaccions. L’últim cop que es van deixar de celebrar les festes de Sant Joan va ser durant els anys 1937 i 1938, en plena Guerra Civil.

12/03/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris