X

El judici del cas IME serà els pròxims 6,7 i 8 de maig

El Servei Comú dels jutjats de Palma, encarregat de notificacions físiques, ha suspès totes les diligències, excepte aquelles considerades essencials

13/03/2020

El judici del cas IME serà els pròxims 6,7 i 8 de maig

La sala de Govern del Tribunal Superior de Justícia de les Illes, el màxim òrgan de decisió dels jutges a Balears, s’ha reunit per avaluar possibles restriccions en l’activitat judicial. De moment, seguint les indicacions del Consell General del Poder Judicial, és potestat de cada jutge, la suspensió d’algunes actuacions.
El Servei Comú dels jutjats de Palma, encarregat de notificacions físiques, ha suspès totes les diligències, excepte aquelles considerades essencials. La mesura afecta tots els jutjats a excepció del penal i d’instrucció.
Tot i així, aquest divendres, l’activitat a l’Audiència s’ha desenvolupat amb normalitat i s’ha duit a terme la vista prèvia amb els 4 acusats del conegut com a “cas IME”.  Es tracta d’una peça derivada del cas de la Policia Local en la qual s’investiga el presumpte desviament de 754.000 euros entre els anys 2011 i 2016. Els acusats són: el que va ser gerent de l’Institut Municipal de l’Esport entre 2011 i 2015, Antonio Ramis; el cap de Manteniment, Alberto Serna; l’administrador de Roig SA, Antoni Roig; i el cap de producció de la companyia, Bartolomé Colom.
El fiscal demana per a ells penes que sumen 24 anys de presó, per delictes de “malversació, frau i prevaricació”. La data del judici s’ha fixat per als pròxims 6, 7 i 8 de maig.

13/03/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris