X

Onada de suspensions d’actes culturals i esportius a Menorca per evitar la propagació del coronavirus

No se celebrarà la EPIC Camí de Cavalls, les sortides de s'Àvia Corema, la Cursa de la Dona o la Fira del Camp, entre d'altres

13/03/2020

Onada de suspensions d’actes culturals i esportius a Menorca per evitar la propagació del coronavirus

Menorca, com les altres illes, ha aplicat mesures en la seva agenda cultural com a prevenció per evitar la propagació del coronavirus.

Han estat molts els actes que s’han ajornat a Menorca. Per exemple, A Maó no se celebrarà la 7a Cursa de la Dona, prevista aquest diumenge i també es cancel·len les sortides de s’Avia Corema. A més, el Teatre Principal ha interromput la seva activitat escènica fins, almanco, el primer d’abril.

El tancament afectarà la celebració del 75 aniversari del Club Marítim de Maó que havia de tenir lloc aquest dissabte, i que també s’ajorna. També s’ha suspès la Fira del Camp, la Fira de Turisme, la Fira gastronòmica Arrels, així com la jornada sobre malalties rares o el congrés internacional de Sine Dolore, entre d’altres.

L’Orfeó Maonès ha decidit ajornar totes les activitats de l’entitat i el teatre des Born de Ciutadella ha ajornat la seva inauguració, que es volia dur a terme el pròxim 20 de març. També ha quedat suspesa una de les curses més importants de Menorca, la EPIC Camí de Cavalls, que havia de sortir aquest dissabte de Ciutadella.

13/03/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris