X

Palma reclama que la gent resti a casa

La capital balear paralitza durant dues setmanes, com a mínim, molts dels seus serveis

13/03/2020

Palma reclama que la gent resti a casa

Les oficines d’Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament de Palma romandran tancades, a excepció de la d’Avingudes, Cort i s’Escorxador, només per a tràmits essencials. És una de les mesures anunciades pel batle. La capital balear paralitza durant dues setmanes, com a mínim, molts dels seus serveis mentre que es reclama que la gent resti a casa.

L’Ajuntament de Palma ha suspès les oposicions a Policia Local que havien de celebrar-se. També tanquen parcs, jardins, poliesportius i pistes. Això durant dues setmanes, ben igual que les escoletes municipals. Es tanquen els mercats municipals que no siguin d’alimentació durant quinze dies, se suspenen les accions formatives de Palma Activa i l’escola municipal de formació i les noces es traslladen al pati del Castell de Bellver, amb un màxim de 30 assistents.

Però l’Ajuntament tanca durant un mes al públic general el Castell de Bellver, Can Balaguer, la Fundació Pilar i Joan Miró, el Casal Solleric i les biblioteques municipals. Els funcionaris de Palma veuran flexibilitzada la seva jornada, especialment els que tenguin fills a càrrec o familiars infectats pel coronavirus. El batle de Palma insisteix en què la millor protecció contra el Covid-19 és quedar a casa.

13/03/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris