X

Els usuaris de l’EMT cauen un 85% en una setmana

Els passatgers han d'entrar per la porta de darrere i no poden pagar en metàl·lic, nmés amb la targeta ciutadana

17/03/2020

Els usuaris de l’EMT cauen un 85%25 en una setmana

Els autobusos de l’EMT continuen circulant aquests dies en el seu horari habitual per garantir que els ciutadans puguin anar a fer feina, a comprar o als centres hospitalaris. Això si, per accedir als autobusos hi ha canvis. Els passatgers han d’entrar per la porta de darrere i no poden pagar en metàl·lic, nmés amb la targeta ciutadana. També hi ha una cinta que separa els passatgers dels conductors.

Però amb l’estat d’alarma, el nombre de passatgers de l’EMT ha caigut molt: entre el dilluns 9 de març i ahir dilluns 16, un 85% menys de passatgers, segons dades de l’Ajuntament de Palma. Aquesta disminució del passatge ha estat progressiva des dissabte passat, dia en què es va decretar l’estat d’alarma.

L’EMT va perdre el dissabte un 62,7% de la demanda habitual en un dissabte i un 81,9% el passat diumenge.

D’altra banda, el consistori ha informat que manté la recollida habitual de residus i de la neteja de la ciutat, que es reduirà d’acord amb les necessitats. No obstant això, no hi haurà recollida de residus voluminosos, ni recollida domiciliària. Pel que fa als residus de persones amb coronavirus o pendents d’anàlisi, s’han de tirar en bosses tancades al contenidor de rebuig.

El que si s’ha suspès és el servei de Bicipalma i se’han retirat totes les bicicletes estacionades al carrer en aquest servei. També s’ha suspès el servei de l’ORA.

17/03/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris