X

Militars especialitzats de l’Exèrcit de Terra desinfecten la seu de la DGT a Palma

El Regiment d'Infanteria Palma 47 s'encarregarà d'evitar aglomeracions de persones per frenar l'expansió del Covid-19

17/03/2020

Militars especialitzats de l’Exèrcit de Terra desinfecten la seu de la DGT a Palma

10 efectius de l’única unitat militar de defensa bacteriològica de l’Estat, el Regiment de defensa NBQ, amb seu a València s’han desplaçat fins a Palma per netejar i desinfectar les dependències de la Direcció General de Trànsit. Han arribat a Palma en Helicòpter i el Regiment d’Infanteria Palma 47 els ha acompanyat fins a la DGT.

Una desena de militars del Regiment de defensa NBQ de l’Exèrcit de Terra, especialitzat en la defensa d’agents agressius de caràcter nuclear, biològic i químic s’han desplaçat des de València fins a Palma per desinfectar la Direcció General de Trànsit. S’atén així la petició que el Ministeri de l’Interior va fer al Ministeri de Defensa perquè els Centres de control de la Direcció General de Trànsit de 8 províncies, entre elles Balears, fossin netejats i desinfectats.

Els efectius especialitzats han netejat les dependències de la DGT. Per fer-ho, han utilitzat equipament especial i segons la superfície a desinfectar han utilitzat bé alcohol o bé una dissolució de lleixiu.

Els 10 militars procedents de València han estat acompanyats en tot moment per 28 efectius del Regiment d’Infanteria Palma 47, que aquests dies s’encarregarà d’evitar aglomeracions de persones per frenar l’expansió del Covid-19.

17/03/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris