X

Retenen una britànica que venia de vacances a casa d’una amiga a Andratx

Un total de 234 persones van arribar aquest divendres a l'aeroport de Son Sant Joan i 2.361 van sortir de l'illa en els vols programats

21/03/2020

Retenen una britànica que venia de vacances a casa d’una amiga a Andratx

Les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat han impedit aquest dissabte que una dona de nacionalitat britànica que havia volat a Palma entràs a Espanya per no complir les restriccions que dicta l’estat d’alarma. Segons ha informat Delegació del Govern a Balears, la dona ha arribat a l’aeroport de Son Sant Joan des de Londres i no és ni resident a Balears ni compta amb domicili propi a Mallorca.

Ha explicat als agents que portava les claus de la casa d’una amiga, on anava a passar uns dies a Andratx. Així mateix, després de ser interceptada en les dependències de la terminal, els agents han avisat al consolat del seu país i està previst que passi la nit en les instal·lacions aeroportuàries i aquest diumenge torni al Regne Unit en un altre vol.

Segons les dades d’Aena, un total de 234 passatgers van arribar divendres a Palma i 2.361 persones van sortir de Mallorca en els vols programats.

Finalment, i malgrat que la setena jornada d’estat d’alarma ha transcorregut “sense incidències significatives”, Delegació del Govern a Balears ha anunciat que aquest divendres es va detenir a un jove per desobediència reiterada, després de parar-lo al carrer fins a tres ocasions “sense justificació”.

Mentrestant, la Guàrdia Civil ha detingut en la matinada d’aquest dissabte a tres homes per intentar robar en la central tèrmica des Murterar, a Alcúdia.

21/03/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris