X

Maó i Ciutadella superen les 50 denúncies per desplaçaments no permesos

La policia multa sense excepció a qui no du el tiquet del supermercat, la benzinera o la farmàcia

22/03/2020

Maó i Ciutadella superen les 50 denúncies per desplaçaments no permesos

Els cossos de seguretat recorden que  no s’ha d’aprofitar el permís per comprar aliments per anar a fer una volta. Les sortides al supermercat han de ser les mínimes, només s’hi pot anar individualment i s’ha de guardar sempre el tiquet com a justificant a mostrar en els controls de la policia. Fins ahir dissabte, entre Maó i Ciutadella ja es superava la cinquantena de denúncies.

Els supermercats ja tenen instaurades les mesures de seguretat com proporcionar guants i desinfectants als seus clients. També limiten l’aforament, però el guarda de seguretat d’una gran superfície de Maó constata casos de gent que va cada dia a comprar per tenir l’excusa de sortir de casa.

Molta gent encara no sap que s’ha de guardar el justificant de compra per si l’atura la policia. La Policia multarà sense excepcions si una persona no té la carta de desplaçament per motius laborals o si no presenten el tiquet d’un supermercat, una farmàcia o una benzinera. Demanen que la gent no opti per la picaresca. Escoltam le comissari de la Policia Nacional de Maó, Antonio Miguel Domínguez.

No està permès desplaçar-se en cotxe amb cap acompanyant, excepte si es tracta d’un menor o una persona dependent. Si per feina, han d’anar dues persones en un mateix vehicle, hauran d’ubicar-se un davant i l’altre darrere en diagonal.


Consells per protegir-se del Covid-19 a l’hora de fer la compra

22/03/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris