X

L’hotel del Palau del Congressos de Palma servirà per atendre malalts lleus amb Covid-19

El Melià Palma Bay serà el primer hospital de campanya de les Balears

23/03/2020

L’hotel del Palau del Congressos de Palma servirà per atendre malalts lleus amb Covid-19

L’Hotel del Palau de Congressos es prepara per atendre malalts de coronavirus. Després de la petició del Govern de les Illes al Ministeri de Defensa, avui, un equip del regiment d’Infanteria Palma 47, de l’exèrcit de terra, s’hi ha desplegat per començar amb l’adaptació de l’espai.

Els militars, amb la col·laboració del personal de l’establiment, han traslladat mobiliari i llits de les habitacions cap a altres espais comuns, com cafeteries, menjadors i salons sense ús. L’objectiu, segons la Comandància General de Balears, és convertir aquestes zones en 250 habitacions per aïllar malalts de COVID-19. D’aquesta manera, l’hotel Melià Palma Bay es convertirà en el primer espai extrahospitalari medicalitzat a les Balears on es podran aïllar aquests pacients. Segons ha pogut saber IB3Notícies de fonts hospitalàries, a l’hotel s’hi derivaran malalts lleus que no compleixin els criteris de seguiment a domicili per les unitats volants d’atenció.

Està previst que demà acabin les tasques d’adequació l’espai. Melià, com també han fet altres companyies hoteleres, ja ha posat a disposició de les autoritats sanitàries altres hotels a Mallorca i a la resta del país.

23/03/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris