X

Els ajuntaments de les Illes es mobilitzen per atendre els veïns més necessitats

Alguns consistoris del Llevant deixen de cobrar serveis municipals

29/03/2020

Els ajuntaments de les Illes es mobilitzen per atendre els veïns més necessitats

Els diferents ajuntaments de les Illes s’estan mobilitzant per atendre els veïns més necessitats. IB3 Notícies continua recorrent tota la geografia balear per mostrar-vos les iniciatives més interessants. Avui hem visitat el Llevant de Mallorca, on hem comprovat com la majoria de la gent segueix el confinament obligatori i només surt als carrers per comprar el pa o el diari.

La plaça del Conqueridor d’Artà sol estar cada diumenge plena de gent, amb nins jugant i terrasses. Ara, tot està tancat: només se senten els ocells. Dues vegades cada dia, l’Ajuntament posa música per la megafonia de la seu del consistori per animar als nins que han de fer els deures que posen a l’escola, ara en format digital.

La plaça de Sant Joan de Son Servera també és pràcticament deserta. Alguns s’acosten a la papereria per comprar el diari, però molt manco que fa unes setmanes. L’Ajuntament serverí ha deixat de cobrar serveis que no es poden prestar, com el centre de dia o l’escoleta.

Capdepera tampoc cobra alguns serveis. El Servei Municipal d’Esports del municipi dóna consells a través de les xarxes socials perquè els veïnats practiquin activitat física des de ca seva. I fins i tot, el batle Rafel Fernández proposa reptes. Aquesta setmana ha tocat netejar la gelera i el congelador.

29/03/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris