X

958 casos confirmats i 33 morts amb Coronavirus a les Balears

Els positius continuen pujant però creixen a un ritme més lent

29/03/2020

958 casos confirmats i 33 morts amb Coronavirus a les Balears

Els positius en coronavirus continuen pujant a les Balears però creixen a un ritme més lent. El darrer balanç és de 958 positius, 33 morts, 89 ingressats a l’UCI i 98 altes hospitalàries des de l’inici de la crisi sanitària. Fa sis dies que el nombre de nous contagis ronda els 100 casos diaris. La Conselleria de Salut espera que, si aquestes xifres es mantenen, en els propers dies arribem al punt màxim de la corba.

Continuen augmentant els positius de coronavirus però també baixa el ritme de nous contagis. En les darreres 24 hores, se n’han notificat 96 nous casos que representen un increment de contagis de l’11%, 3 punts manco respecte d’aquest dissabte, quan l’augment de nous casos era del 14%. El Comitè d’Alerta del Coronavirus considera que l’alentiment del ritme de contagis és motiu d’optimisme moderat i símptoma que som a prop del cim de la corba.

A les Balears, ja són 33 les morts relacionades amb el Covid-19. Les darreres dues víctimes són persones d’edat avançada i amb patologies prèvies. Es tracta d’un home de 84 anys que estava ingressat a l’Hospital General de Palma i d’un altre home, de 90 anys, que estava ingressat a Son Espases. A tot l’arxipèlag hi ha 89 ingressats a l’UCI i 98 persones han estat donades d’alta d’ençà que va començar el brot. Pel que fa als sanitaris, hi ha 134 professionals contagiats i 393 en vigilància.

Formentera ha registrat avui els 2 primers casos de Covid-19. Es tracta d’un home que està ingressat a l’Hospital Can Misses d’Eivissa i un altre que està en seguiment domiciliari. Fins ara, era l’única illa de l’arxipèlag que no havia registrat encara cap cas de coronavirus.

29/03/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris