X

Arriba a Madrid un milió de tests ràpids comprats pel Govern central

Els tests seran avaluats abans de ser enviats a les Comunitats

30/03/2020

Arriba a Madrid un milió de tests ràpids comprats pel Govern central

Aquests dilluns horabaixa, ha arribat a la base aèrea de Torrejón de Ardoz (Madrid) la comanda que inclou un milió de tests ràpids feta pel Govern espanyol.  Abans de ser distribuïts per a totes les comunitats autònomes, seràn avaluats per l’Institut Carlos III.

El Ministre de Sanitat, Salvador Illa, anunciava l’arribada d’aquest avió aquest dilluns migdia, en una compareixènça on també ha destacat que s’afegiran mil milions d’euros del Fons de Contingència al Ministeri de Sanitat sanitat per al subministrament de material i suport a les comunitats.

Espanya ja supera la Xina en nombre de contagis ja que suma prop de 85.200 casos… són més de 6.300 que ahir. La xifra de morts minva lleugerament, amb 812 víctimes registrades avui que arriben a un total de 7.340 morts. Pel que fa als contagiats ingressats a l’UCI, en són més de 5.200 i un total de 16.780 persones han estat donades d’alta.

El comitè de gestió assegura que la tendència de contagis s’alenteix. Però destaquen que ara la preocupació es troba en la pressió que rebran les unitats de cures intensives.

30/03/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris