X

Arriben els primers 5 pacients amb COVID-19 a l’hotel Melià Palma Bay

Tots són malalts lleus o asimptomàtics

31/03/2020

Arriben els primers 5 pacients amb COVID-19 a l’hotel Melià Palma Bay

Ja en són cinc els pacients amb COVID-19 que han ingressat a l’hotel medicalitzat Melià Palma Bay. Tots són malalts lleus o asimptomàtics, però que encara necessiten estar aïllats i a casa seva no ho poden fer amb garanties.

Aquest dimarts els han traslladat en ambulància, des de l’hospital de Son Llàtzer, i ja estan allotjats a la primera planta d’aquest hotel, que disposa de 35 habitacions d’ús individual. Recordem, però que, en total, s’han habilitat 250 llits distribuïts en vuit plantes i que, durant els pròxims dies, hi derivaran més pacients, segons les necessitats del centre hospitalari.

Ara per ara, a l’hotel medicalitzat, hi atendran malalts lleus de coronavirus però, per si fes falta, al recinte del Palau de Congressos, també s’hi han habilitat alguns espais per atendre pacients crítics que requereixin cures intensives.

El servei de Salut preveu desplaçar fins a l’hotel Melià Palma Bay 20 professionals, entre metges, infermeres, auxiliars, zeladors i personal d’administració. A més, estan preparant el condicionament de dos hotels medicalitzats més a Mallorca, un a Menorca i un altre a Eivissa.

31/03/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris