X

El Comitè d’Alertes Sanitàries no descarta el trasllat de malalts entre comunitats per evitar el col·lapse de les UCIs

A les Unitats de Cures Intensives hi ha 5.607 persones, i són Madrid i Catalunya les comunitats amb més contagiats greus

31/03/2020

El Comitè d’Alertes Sanitàries no descarta el trasllat de malalts entre comunitats per evitar el col·lapse de les UCIs

A Espanya, avui amb 849 morts més, és el dia en què l’increment ha estat més alt, des que s’iniciàs aquesta crisi sanitària. En total ja en són 8.189, les persones que han perdut la vida per coronavirus a tot Espanya.Quant als contagis, avui s’han registrat més de 9 mil casos de COVID19 que se sumen als prop de 94.500 contagiats. Han superat la malaltia 19.259 persones.

La principal preocupació és ara a les UCIs on hi ha 5.607 persones, i són Madrid i Catalunya, les comunitats amb més ingressats a les Unitats de Cures Intensives. Per evitar el col·lapse de les UCIs, el Ministeri de Sanitat no descarta traslladar malalts entre comunitats, però s’estudiarà cada cas quan aquestes ho sol·licitin. .

Fernando Simón, en quarantena a ca seva perquè està contagiat, ha justificat les mesures aprovades. Assegura que serveixen per no col·lapsar les UCIs i que s’ha de donar temps per valorar si són efectives.

31/03/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris