X

Els autònoms demanen una pròrroga en el pagament del lloguer dels seus locals

Creuen que les noves mesures adoptades pel Govern arriben tard

01/04/2020

Els autònoms demanen una pròrroga en el pagament del lloguer dels seus locals

Les reaccions per part dels autònoms al paquet de mesures del Consell de Ministres no s’han fet esperar. L’Associació de Treballadors Autònoms de les Illes es mostren contents amb les mesures tot i que creuen que arriben tard. Consideren que s’haurien d’haver pres fa dues setmanes perquè, ahir mateix, molts varen haver de pagar les quotes mensuals però amb un ingrés inferior a l’habitual. També reclamen una pròrroga en el pagament del lloguer.
Amb les noves mesures, als autònoms se’ls amplia el termini de pagament dels deutes a la Seguretat Social fins al 30 juny i se’ls aplica una moratòria del pagament de cotització durant sis mesos i sense interessos. Tot i això, es veuen davant una situació molt complicada.
De fet, una de les problemàtiques principals que tenen els autònoms és a l’hora de demanar les prestacions o ajudes promeses pel Govern. Segons l’Associació de Treballadors Autònoms, els requisits demanats són, de vegades, impossibles de complir, com ara demostrar que el mes de març s’han reduït els ingressos en un 75%, quan sí que han pogut fer feina durant les dues primeres setmanes.

01/04/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris