X

Controls policials per vigilar el confinament

Els treballadors que continuen anant a la feina han de dur un certificat imprès en paper

01/04/2020

Controls policials per vigilar el confinament

Les forces de seguretat continuen muntant dispositius de control per vigilar que la ciutadania respecta les mesures de confinament. Avui dematí n’han duit a terme al passeig Marítim de Palma i a l’autopista d’Inca.

En els controls, els agents vigilen que els desplaçaments es facin per un motiu justificat. I, a més, en cas de ser treballadors de sectors considerats essencials, se’ls demana el permís en paper que els ha d’haver lliurat l’empresa. Segons la delegació de Govern, i llevat de casos excepcionals, la majoria de la població respecta les mesures de confinament.

En les darreres hores, la Policia Nacional i la Local han detingut 3 homes, tots a Palma, per incomplir les restriccions dels confinament. Un del detinguts és un jove de 22 anys que fou sorprès per la policia ahir horabaixa bevent alcohol a la plaça Major. També al centre de Palma, la Policia Nacional va detenir un home de 47 anys que anava begut pel carrer. El tercer detingut és un conductor de 39 anys que va fugir d’un control policial a les Avingudes.

D’altra banda, continuen els controls als ports i aeroports de les Illes. A Son Sant Joan, varen operar ahir 12 vols amb els quals arribaren a l’illa 136 passatgers i en partiren 242. L’aeròdrom d’Eivissa va rebre 32 viatgers en dos vols i unes altres 55 persones abandonaren l’illa en dos vols de sortida. L’aeroport de Menorca va comptabilitzar l’arribada de 27 persones i la sortida d’unes altres 20.

01/04/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris