X

El Mallorca Championship, suspès; Wimbledon, cancel·lat pel COVID-19

El torneig mallorquí de tennis no es disputarà conseqüència de la decisió de l'ATP que ha suspès tots els tornejos fins al 13 de juliol després que el grand slam britànic hagi decidit cancel·lar l'edició d'enguany

01/04/2020

El Mallorca Championship, suspès; Wimbledon, cancel·lat pel COVID-19

El torneig de tennis Mallorca Championship, que s’havia de disputar aquest pròxim mes de juny a Santa Ponça, ha quedat suspès. La decisió és conseqüència de la cancel·lació de torneig de Wimbledon que havia de començar el 29 de juny a Londres. La directiva del grand salam anglés ha decidit avui cancel·lar la disputa de l’edició d’enguany del torneig per mor de la pandèmia del COVID-19.

Conseqüència de la cancel·lació de Wimbledon l’ATP ha comunicat la suspensió de tots els tornejos del circuit professional fins el 13 de juliol de 2020 pel mateix motiu. Aquesta suspensió afecta, entre d’altres, a tots els tornejos que conformen la temporada de tenis sobre pista d’herba i un d’aquests tornejos és el Mallorca Championship.

Estava previt que el Mallorca Championship es disputàs del 20 al 27 de juny. Aquesta era l’estrena del torneig amb un quadre de competició masculí, ja que en els darrers quatre anys i sota el nom de Mallorca Open es tratava d’una competició femenina.

Una vegada confirmat que el torneig no es disputarà en les dates previstes, des de l’organització no descarten encara que aquesta primera edició del Mallorca Championship es pugui jugar durant aquest any 2020, ja que contemplen “tots els escenaris possibles”. Al mateix temps, asseguren que facilitaran el retorn del preu de les entrades a qui ja les hagués adquirit.

01/04/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris