X

Manacor acull un punt per fer la prova del Covid-19 a les persones que treballen a primera línia

Les proves es realitzaran a les persones dels serveis sanitaris, cossos de seguretat o personal de serveis socials, entre d'altres col.lectius de risc

02/04/2020

Manacor acull un punt per fer la prova del Covid-19 a les persones que treballen a primera línia

Manacor disposa a partir d’aquesta setmana d’un punt on es podran fer la prova del Covid-19 aquelles persones que fan feina a primera línia de combat del virus. Se’n podran beneficiar sanitaris, policies o personal que treballa en serveis socials.

En aquest punt hi podran acudir, amb cita prèvia, aquelles persones dels col·lectius esmentats que hagin estat en contacte amb qualque malalt o que presentin símptomes. Les persones es podran fer la prova sense necessitat de baixar del cotxe.

Mentre no arribin els test ràpids, que permeten saber si la persona és portadora o no del virus en 15 minuts, les mostres s’enviaran a laboratori i el resultat s’aconseguirà en 24 o 48 hores.

Amb aquestes carpes, de les que ara n’hi tres a Palma i properament una a la zona nord, es vol evitar que les persones que treballin a primera línia hagin de deixar de fer feina sense ser realment portadors del coronavirus. També es vol erradicar la por de contagi entre aquests treballadors quan se sospita d’un contacte amb una persona contagiada o una persona que presenta símptomes. D’aquesta manera s’evitarà la minva d’efectius humans en un moment que, sobretot a la sanitat, són molt necessaris.

02/04/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris