X

Es duplica el nombre de famílies que demanen ajudes socials a Palma

Emaya permetrà a tots els ciutadans ajornar el pagament del rebut d'aigua i fems

03/04/2020

Es duplica el nombre de famílies que demanen ajudes socials a Palma

A Palma, s’ha duplicat el nombre de famílies que han demanat ajudes municipals per cobrir necessitats bàsiques. L’Ajuntament ha informat avui que el darrer mes s’han concedit ajudes per valor de més de mig milió d’euros destinats a 1.475 famílies. Això és gairebé el doble que el mateix mes de l’any passat i el consistori preveu que les peticions d’ajuda continuarant augmentant els pròxims mesos.
D’altra banda, des d’avui, tots els ciutadans de Palma poden demanar l’ajornament dels dos propers rebuts de l’aigua i fems. Emaya ha anunciat que, durant els propers 4 mesos, deixarà de cobrar les factures als que ho sol·licitin, amb l’objectiu de donar un alè a les famílies. L’empresa pública recorda també que les llars amb ingressos inferiors a 16.600 euros poden demanar una bonificació de les tarifes.
Des de l’inici de la crisi sanitària, els operaris de neteja de Palma han desinfectat 2,5 milions de metres quadrats, amb una atenció especial als llocs més concorreguts com l’entrada de farmàcies o centres de salut.

03/04/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris