X

La presidenta Armengol participa a la reunió telemàtica amb Pedro Sánchez

És la quarta vegada que Sánchez es reuneix per videoconferència amb els presidents autonòmics des de la declaració de l'estat d'alarma

05/04/2020

La presidenta Armengol participa a la reunió telemàtica amb Pedro Sánchez

Francina Armengol, a la reunió telemàtica amb el president del Govern, Pedro Sánchez, i els presidents autonòmics (CAIB)

La presidenta del Govern, Francina Armengol, participa un diumenge més a la reunió telemàtica que mantenen setmanalment el president del Govern central, Pedro Sánchez, i els presidents autonòmics per la crisi sanitària del coronavirus (COVID-19).

En finalitzar la trobada, la presidenta Armengol compareixerà a la sala de premsa del Consolat de Mar. La compareixença es podrà seguir a més a través de la web del Govern balear.

El president del govern, Pedro Sánchez, ha començat poc abans de les 10.30 d’aquest diumenge la seva videoconferència amb els presidents de les comunitats i ciutats autònomes.

Sánchez està acompanyat pels ministres de Sanitat, Salvador Illa; Defensa, Margarita Robles; Interior, Fernando Grande-Marlaska, i Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, José Luis Ábalos.

És la quarta vegada que Sánchez reuneix per videoconferència als presidents autonòmics des de la declaració de l’estat d’alarma per a combatre l’epidèmia de coronavirus.

En aquesta ocasió, la cita té lloc després que aquest dissabte Sánchez anunciés la seva intenció de demanar al Congrés l’aval per a prorrogar l’estat d’alarma més enllà del 12 d’abril. El cap de l’Executiu també va avançar que l’estat d’alarma es prorrogarà encara més, però que les mesures que s’adoptin a partir de llavors no seran les mateixes sinó que podrà començar a haver-hi certa “transició”.


Nova pròrroga de l’estat d’alarma fins dia 26 d’abril
La incidència del Covid-19 comença a estabilitzar-se a les Balears
L’ evolució del covid-19

05/04/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris