X

El mes de març les audiències de televisió han arribat al seu màxim històric d’ençà de 1992

Els ciutadans han donat suport a l'aposta d'IB3 com a servei públic de qualitat i proximitat amb la millor audiència mensual des de l'any 2015

05/04/2020

El mes de març les audiències de televisió han arribat al seu màxim històric d’ençà de 1992

El confinament actual de milions d’espanyols també està canviant la manera en què es consumeix la informació. El mes de març les audiències de televisió han arribat al seu màxim històric d’ençà de 1992, quan es varen començar a mesurar, i han arribat als 282 minuts de consum mitjà per persona.

Tancats dins les cases, els espanyols hem vist de mitjana un 40% més de televisió durant les primeres dues setmanes de confinament. Això suposa cada dia consumir una hora i mitja més de televisió de l’habitual. Balears ha estat la tercera autonomia amb un major increment.

Diumenge dia 15, quan va entrar en vigor l’estat d’alarma, es va registrar el rècord absolut en un sol dia. Una mitjana de 344 minuts per persona, és a dir, gairebé 6 hores de televisió. I aquests increments, evidentment, han estat sobretot per als informatius i magazins d’actualitat.

Davant aquesta necessitat d’informació, IB3 ha multiplicat els esforços i ha obtingut la complicitat social. La necessitat de saber el que passa al nostre entorn ha fet que els informatius d’IB3 siguin els segons que més han crescut a tot l’Estat durant el març, i el Notícies Migdia ha estat líder a Balears de dilluns a diumenge.

Els ciutadans han donat suport a l’aposta d’IB3 com a servei públic de qualitat i proximitat amb la millor audiència mensual des de l’any 2015 i el creixement més gran d’una televisió autonòmica a Espanya. Això, gràcies a les 700.000 persones que han mirat en qualque moment IB3 Televisió aquest darrer mes.

05/04/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris