X

Setmana 3 de confinament: s’allunya la possibilitat de sortir de casa

La tercera setmana de confinament al final no serà la penúltima

05/04/2020

Setmana 3 de confinament: s’allunya la possibilitat de sortir de casa

La tercera setmana de confinament al final no serà la penúltima. Encara que la situació s’allarga, molts veïnats d’arreu de les illes no perden la creativitat ni les forces en aquests dies d’aïllament domèstic. Encara que les parets de ca nostra es facin més feixugues.

Però mirem el costat positiu: ara és un gran moment per aturar, respirar, gaudir de la pausa i del silenci… Un silenci que d’aquí a poc temps tornarà a esvair-se a uns carrers, que ara sembla que han quedat aturats al març.

Quan semblava que vèiem la llum després de tres setmanes de confinament, hem sabut que haurem de quedar a casa tres setmanes més. “Quin remei”, ens deim. Un “tanmateix” tan propi de la resignació illenca.

Però n’hi ha que no es resignen i lluiten per tirar endavant. Com els pacients de cada dia surten de les UCI dels hospitals, encara que els seus pronòstics semblaven dir el contrari.

Fa ja tres setmanes que estam confinats. Però alguns amb més ànim que d’altres. Com els veïnats de So na Monda, a Inca, que s’entreguen al màxim cada dissabte per fer una bona festa de germanor.

I, mentrestant, continuam creant himnes del confinament. Tot i que no importa la cançó, el que importa és cantar-la plegats. Com una família de Valldemossa que ha enregistrat una versió ben original del “Don’t worry, be happy”, tot i la distància.

Tot i que queden tres setmanes més, no hem d’abaixar la guàrdia. Ni perdre les forces. Per això, encara que per prevenció estam separats, tot l’equip de l’IB3 Notícies cap de setmana volem enviar-vos molta força i dedicar-vos el nostre aplaudiment.

05/04/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris