X

Els contacontes, una alternativa cultural per als menuts

Una iniciativa que han pres moltes biblioteques de Mallorca

06/04/2020

Els contacontes, una alternativa cultural per als menuts

Les Biblioteques s’han convertit en una opció cultural per passar aquest confinament. Això sí, de manera virtual. Es fan préstecs de llibres electrònics, s’organitzen contacontes, es fan recomanacions literàries… I, fins i tot, s’han fet butlletins de recursos en línia per a grans i menuts.

Fer volar la imaginació. És el que cerquen els contacontes en temps de confinament. Una iniciativa que han seguit moltes biblioteques de Mallorca. Com la Biblioteca de Marratxí, on a més de publicar un conte diari també hi impliquen els usuaris de la biblioteca.

La Biblioteca de Can Sales també se n’ha fet partícip amb les històries de Xisco Contacontes. A més, fan recomanacions literàries amb escriptors com Sebastià Alzamora.

El Clúster de Còmic, per la seva banda, ha fet un recull d’entrevistes i publicacions d’autors locals al seu web. També han sorgit iniciatives particulars, com els CoronaContes de l’actriu Nadir Peressini. I és que no hem d’oblidar que els mons de fantasia no tenen edat i que, gràcies als contes i les històries, hi podem viatjar des de casa.

06/04/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris