X

Continuen les obres per reparar els passejos de Cala Rajada afectats per la borrasca Glòria

El pressupost de les obres és de 2,2 milions d'euros

07/04/2020

Continuen les obres per reparar els passejos de Cala Rajada afectats per la borrasca Glòria

A Capdepera continuen les obres per reparar els passejos de Cala Rajada que el gener passat foren arrassats per la borrasca Glòria. L’estat d’alarma no ha obligat a paralitzar aquestes feines, perquè Demarcació de Costes les va declarar “d’emergència”. La reforma, això sí, acabarà més tard del previst perquè han hagut de reduir la plantilla que hi fa feina.

En total hi treballen 13 operaris. És la meitat del personal que hi hauria a l’obra en circumstàncies normals. La constructora ha hagut d’aplicar un estricte protocol per garantir la salut dels treballadors i que puguin fer feina mantenint les distàncies. Això allargarà els terminis de l’obra que probablement no es podrà acabar al juny com estava previst.

Al passeig Marítim, ja s’ha començat a formigonar i s’estan fent els murs de contenció. En canvi, al passeig de cala Gat, que va passar per ull en dos punts, l’obra avança més a poc a poc.

El pressupost de les obres és de 2,2 milions d’euros. El Ministeri de Transició Ecològica en pagarà la meitat, i la resta, l’Ajuntament de Capdepera, que ha demanat la implicació econòmica del Consell de Mallorca i el Govern balear.

07/04/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris