X

El nombre de morts per coronavirus repunta a Espanya després de quatre dies consecutius de baixades

El Comitè de Gestió de la crisi ho atribueix als casos no comptabilitzats en cap de setmana i asseguren que la tendència és de baixada de la corva

07/04/2020

El nombre de morts per coronavirus repunta a Espanya després de quatre dies consecutius de baixades

Les xifres d’aquest dimarts, que suma les defuncions registrades dissabte i diumenge sense notificar, ha provocat que la tendència a la baixa en el nombre de morts s’hagi invertit, després de quadre dies de baixada. S’han comptabilitzat 743 nous morts. Així, s’arriba a la xifra de 13.798 decessos.
El mateix ha passat amb el nombre de nous contagis que, amb més de 5.400 casos en les darreres 24 hores, donen un total de 140.510 casos. Tot i això, el comitè tècnic de gestió de la crisi insisteix en la tendència a la baixa.
Els pacients ingressats en la unitat de cures intensives superen ja els 7.000 a tot el país, amb l’increment de quasi 140 contagiats en les darreres 24 hores. I les altes, que ja suposen un 30% dels casos notificats, ja són 43.200, amb un augment de quasi 2.800 donades ahir.  Des del Comitè Tècnic de Control de la crisi expliquen que les comunitats autònomes els han traslladat que la pressió als hospitals i les UCIs comença a afluixar.
El Comitè tècnic de control de la crisi demana que se segueixi complint amb les mesures de confinament i alerten que els pròxims dies, de cara a les vacances de Setmana Santa, es reforçaran els controls per evitar els desplaçaments a les segones residències.

07/04/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris