X

98 casos actius de coronavirus a les Pitiüses, un més que dimecres

El Grup Policlínica comença a fer proves de detecció ràpida al personal de seguretat pública

09/04/2020

98 casos actius de coronavirus a les Pitiüses, un més que dimecres

Aquest dijous a les Pitiüses hi ha 131 casos acumulats de coronavirus i 98 casos actius, un més que el dia anterior. La xifra de morts per la Covid-19 segueix fixada en les 8 defuncions.

Un total de 46 dels pacients estan ingressats a l’Hospital Can Misses, 11 d’ells a l’UCI. Hi ha hagut dues altes més de pacients, mentre que hi ha ara mateix 3 professionals positius, dos menys que ahir, mentre que altres 19 professionals sanitaris es troben en vigilància. Entre Eivissa i Formentera hi ha 41 persones contagiades ateses per les UVAC a les seves cases.

Pel que fa a la Policlínica del Roser segueixen ingressades 11 persones, 7 a planta, 3 a l’UCI, i hi ha un altre cas en atenció domiciliària. Precisament el Grup Policlínica ha començat a fer tests ràpids per detectar casos de Covid-19 entre el personal de la seguretat pública. La Policlínica compta amb més de 5.000 proves ràpides homologades que donen el resultat en el mateix dia en què es pren la mostra. Els ajuntaments de Sant Antoni, Santa Eulària, Sant Josep i Vila ja han fet els primers tests aquesta setmana a policies locals i membres de Protecció Civil. També els dos consells pitiüsos, Guàrdia Civil i Policia Nacional han firmat convenis amb el grup sanitari eivissenc.

09/04/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris