X

El Govern prepara un pla de desconfinament

L'executiu fa una crida a extremar les mesures de protecció dels treballadors que reprendran l'activitat a partir de dia 11

09/04/2020

El Govern prepara un pla de desconfinament

El Govern ha comunicat als agents socials que, a partir de la setmana que ve, abordaran conjuntament un Pla de Desconfinament dels diferents sectors econòmics de les Illes, segons han explicat sindicats i patronals.

En una reunió per video-conferència, la presidenta Francina Armengol ha explicat als agents socials que el desconfinament es farà de manera gradual i consensuada, i sempre en coordinació amb les instruccions del Govern central. De moment, el govern de Pedro Sánchez ha allargat l’estat d’alarma fins el 26 d’abril. Durant la reunió, s’han revisat les principals mesures adoptades per fer front a les conseqüències de la pandèmia.

El Govern ha fet una crida a extremar les mesures de protecció dels treballadors en els sectors que repreguin l’activitat després de la Setmana Santa. El decret que obliga al confinament dels treballadors de la indústria i la construcció acaba la seva vigència avui. En espera de poder reactivar-se a partir de dissabte que ve, dia 11, els sectors productius no essencials continuen paralitzats.

09/04/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris