X

El futur dels cedits a Segona B

Els equips de la categoria de bronze rebran ajudes d'un màxim de 40.000 euros per part de la Federació

10/04/2020

El futur dels cedits a Segona B

Amb l’aturada del futbol per la crisi del coronavirus, una de les grans incògnites és saber què passarà amb els futbolistes cedits. Per resoldre aquest problema la FIFA ha presentat una sèrie de recomanacions. Una de les propostes és que els contractes dels futbolistes que acabaven el 30 de juny es puguin perllongar fins que acabi l’actual temporada. Una idea que no agrada a l’Associació de Futbolistes Espanyols.

Si aquesta proposta es convertís amb norma, els tres representants balears de Segona B, l’Atlètic Balears, la Unió Esportiva Eivissa i la Penya Esportiva, podrien comptar fins a final de temporada amb els jugadors cedits.

I en referència als contractes dels futbolistes, el que tenen clar el directors esportius de l’Atlètic Balears, Patrick Messow, i de la UD Eivissa, Fernando Soriano, és que el sou dels futbolistes s’haurà de dividir en més mesos, depenent de quant s’allargui la competició. L’alemany, a més, parla de que puguin arribar possibles ajudes per als clubs de Segona B. La Federació ha assegurat que els equips de la categoria de bronze rebran ajudes d’un màxim de 40.000 euros per club, segons la seva massa salarial.

Però ara mateix tot està aturat i no hi ha data perquè es reprengui la competició. De moment aficionats i jugadors només poden ser responsables i quedar a casa.

10/04/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris