X

Centenars de noces i comunions s’ajornen a la tardor

És un sector fortament impactat per la crisi sanitària amb congressos i celebracions que s'haurien d'haver fet ja entre el març i l'abril

12/04/2020

Centenars de noces i comunions s’ajornen a la tardor

Centenars d’esdeveniments prevists per als pròxims mesos de maig i juny, com ara noces, comunions o aniversaris, estan sent ajornats al setembre o octubre i, en menor mesura, cancel·lats. És un sector fortament impactat per la crisi sanitària amb congressos i celebracions que s’haurien d’haver fet ja entre el març i aquest mes d’abril.

A sales de grans esdeveniments, com ara les Cases de sa Font Seca, a Palmanyola, pot arribar a haver-hi 900 persones. Des que començà l’estat d’alarma, s’hi haurien d’haver organitzat diferents congressos i almanco quatre noces cada setmana durant tots aquests mesos fins arribar a la tardor.

No obstant les reserves, totes s’han ajornat o anul·lat. Segons afirmen els professionals, la incertesa al sector és total i serà complicat sobreviure per a moltes empreses. Aquest estat d’ànim també s’estèn a les floristeries, les empreses de càtering o les de rebosteria creativa, que es nodreixen fonalmentalment d’aquesta mena de grans esdeveniments. Per això esperen poden tenir suficient liquiditat per poder superar la crisi economicosanitària.

12/04/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris