X

Félix Alonso veu “complicat” un format de lliga ACB amb 20 equips

La Lliga Endesa podria finalitzar sense descensos aquesta temporada

14/04/2020

Félix Alonso veu “complicat” un format de lliga ACB amb 20 equips


 IB3´àudios Escolta Esports 3

L’Associació de Clubs de Bàsquet (ACB) està estudiant en aquests moments concentrar el tram final de la màxima categoria a les Illes Canàries per poder acabar la temporada a la pista. I una de les possibilitats és fer un format de play-off amb 16 dels 18 equips de la lliga, en el qual no baixarien els dos darrers classificats en el moment que la competició va ser suspesa.

“Si es confirma aquesta mesura, seria difícil pensar en ascensos des de la Leb Or perquè és complicat anar a un format de lliga amb 20 equips”, ha assegurat l’entrenador del B The Travel Brand Mallorca Palma Félix Alonso. En declaracions al programa Esports 3 d’IB3 Ràdio, el tècnic ha recordat que “els clubs de l’Eurolliga estan desitjant que la Lliga Endesa es redueixi de 18 a 16 equips”, al temps que ha destacat que “qualsevol mesura que es prengui generarà polèmica”.

Tot i això, Alonso es mostra més optimista que en setmanes anteriors respecte de la tornada a la pista “perquè el president de la Federació, Jorge Garbajosa, està insistint que s’ha d’acabar la temporada”. Això sí, l’entrenador del conjunt illenc ha recordat l’important condicionant pel que fa als jugadors estrangers, “especialment amb els nord-americans que estan al seu país d’origen”, ja que “sembla que “als Estats Units encara no ha arribat la pitjor part del coronavirus”i tindrien dificultats per incorporar-se a la disciplina de l’equip.

 

 

 

14/04/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris