X

Pagesos i ramaders reclamen al Consell de Mallorca suport per a la venda local dels seus productes

Amb el tancament d'hotels i restaurants, el camp mallorquí no disposa de suficients punts per distribuir la seva producció

15/04/2020

Pagesos i ramaders reclamen al Consell de Mallorca suport per a la venda local dels seus productes

Promocionar els productes del Camp Mallorquí entre els consumidors locals és la demanda que han fet avui els pagesos a la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera. Representants d’Unió de Pagesos, d’ASAJA i de la Unió de petits agricultors i ramaders s’han reunit avui amb els màxims representants de la institució insular per cercar la manera que els consumidors puguin accedir fàcilment a la seva producció.

Amb el tancament d’hotels i restaurants, el camp mallorquí no disposa de suficients punts per distribuir la seva producció, tant de fruites i verdures com de ramaderia. Per això, i a les portes de la campanya estival de productes del camp com ara cebes, carabassons o síndries i per evitar que es perdin necessiten el suport institucional.

A les darreres setmanes, moltes han estat les iniciatives de cooperatives i petits productors de fer arribar els seus productes als consumidors, però aquestes no són suficients. Per això ara, Pagesos i el Consell treballen per fer arribar la producció a les grans superfícies i també al sector turístic

Unió de Pagesos s’afegirà dilluns que ve a la venda de productes dels seus afiliats a domicili per mirar de pal·liar la caiguda del consum d’aquestes darreres setmanes.

15/04/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris