X

Augmenta la demanda de productes bàsics a Creu Roja

A Manacor en 15 dies han sumat 150 famílies usuàries noves

16/04/2020

Augmenta la demanda de productes bàsics a Creu Roja

Creu Roja Manacor ha passat de repartir dos dies a la setmana productes alimentaris de primera necessitat, a fer-ho pràcticament cada dia. Durant les dues darreres setmanes, han hagut de demanar ajuda a l’Ajuntament per poder atendre tots els usuaris. Davant aquesta nova situació, són molts els ajuntaments de la Part Forana de Mallorca que posen en marxa mesures extraordinàries per ajudar els ciutadans més vulnerables
L’entitat de Manacor s’ha vist desbordada i ha reclamat ajuda per part de les Institucions municipals. El Consistori li ha aportat 3.000 euros per a la compra de productes bàsics com galetes, llet i conserves. I, vist les necessitats dels col·lectius més vulnerables, han incrementat la partida del departament de Serveis Socials en 500.000 euros. Amb aquest pressupost podran contractar més treballadors socials, treballadors familiars i un psicòleg.
Com el de Manacor, tots els ajuntaments fan feina per pal·liar els efectes de la crisi sanitària. Inca ja ha anunciat la reducció de taxes a famílies vulnerables i ajudes a comerços, bars i restaurants, i demà proposaran al ple destinar les assignacions dels grups polítics municipals a la partida pressupostària creada per fer front als efectes de la covid-19.
Santanyí, també destinarà més de 400.000 euros a mesures socials, fiscals i d’impuls a l’economia.

16/04/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris