X

El Palma Futsal vol acabar la lliga a la pista

Al club consideren que no es pot comparar el futbol sala professional amb el futbol amateur

17/04/2020

El Palma Futsal vol acabar la lliga a la pista

El Palma Futsal no vol que es doni per acabada la temporada de futbol sala. El president del club, Miquel Jaume, ha demanat prudència abans de prendre una decisió i ha recordat que la Primera Divisió de futbol sala és una categoria de clubs i equips professionals i no es pot comparar amb el futbol amateur.

Aquestes declaracions arriben després que la federació espanyola de futbol es plantegi la idea de donar per finalitzada la temporada de futbol sala, així com es farà amb el futbol no professional. Una opció que per al president del club mallorquí seria un error, ja que recalca que el futbol sala professional és molt diferent del futbol amateur i que no s’ha de gestionar de la mateixa manera.

Des del club palmesà volen reprendre la competició quan sigui possible. Sobre el millor mètode de disputar el que resta de competició, creuen que s’hauria d’esperar i decidir-ho quan la situació es normalitzi. Consideren que una opció podria ser disputar els playoff pel títol amb el format de la Copa d’Espanya: a un mateix pavelló, a partit únic i a porta tancada.

17/04/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris