X

Santa Eugènia celebra una Cursa dels Llogarets virtual

Els 900 euros recaptats amb les inscripcions es destinaran a tres ONG

18/04/2020

Santa Eugènia celebra una Cursa dels Llogarets virtual

El coronavirus ha impedit als veïnats de Santa Eugènia disputar pels carrers del poble la Cursa dels Llogarets. Tot i així, una iniciativa solidària ha permès transmetre l’esperit d’aquesta als taujans, donant-los l’opció de gaudir-la des de casa.

Els veïnats han canviat els carrers del poble per les bicicletes estàtiques i les escales. Tot i la crisi sanitària, l’organització de la cursa, amb la col·laboració del Club Tramuntana, ha organitzat una prova virtual.

Des de les 9 del dematí fins a les 9 del vespre, els veïnats de Santa Eugènia han disputat la cursa de la forma que més els ha convingut: botant, caminant, colcant en bicicleta, o inclús, nedant.

La inscripció a la cursa també ha estat una miqueta diferent. En lloc de pagar 6 euros i rebre el dorsal, l’organització ha deixat la inscripció oberta a donatius, els quals aniran a parar a les ONG Siloé, Poble Solidari i Aspace.

En total, han estat prop de 900 euros que han servit per recolzar la causa i viure l’experiència d’aquesta innovadora edició.

18/04/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris