X

De la depressió a la superació

Maria Martín surt a córrer pels carrers de Berlín per combatre la seva ansietat

20/04/2020

De la depressió a la superació

Córrer. Aquesta és la medicina de Maria Martín per superar la seva ansietat. L’atleta eivissenca va canviar Balears per Alemanya ara fa quatre anys per motius professionals i ara l’ha tocat viure a Berlín el confinament pel coronavirus. Per sort per a ella, les mesures de l’estat d’alarma són més flexibles a Alemanya que a Espanya. Al país teutó es permet sortir a córrer en grups de dues persones amb certes restriccions, respectant la distància de seguretat d’un metre i mig.

Per a Martín no va ser fàcil adaptar-se a la seva nova vida, sobretot perquè patia crisis d’ansietat i agorafòbia. Els metges li varen recomanar combatre aquesta ansietat i por als espais oberts a través de l’esport i ella va trobar la seva medicina sortint a córrer. D’aquesta forma l’eivissenca va aconseguir superar-se i aconseguir la pau mental. Una fita que no va passar desapercebuda per a una important marca de material esportiu, que va veure en Maria Martín la inspiració per a una campanya publicitària.

L’atleta balear va iniciar fa anys la tradició de participar en la mitja marató de Berlín. Enguany no l’ha pogut mantenir per la cancel·lació de la prova, però el confinament alemany li permet seguir prenent la seva medicina, que és córrer pels carrers berlinesos.

20/04/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris