X

Una tapisseria de Vila vol donar 20.000 mascaretes gratis

Tres persones s'encarreguen de fer una mitjana de 400 diàries

20/04/2020

Una tapisseria de Vila vol donar 20.000 mascaretes gratis

Un magatzem de tapisseria de Vila, que ha baixat l’activitat per la crisi sanitària, s’ha proposat confeccionar vint mil màscares reutilitzables i lliurar-les de manera gratuïta. Ja n’han repartides quatre mil. Aquesta iniciativa solidària, asseguren els seus impulsors, els té col·lapsats amb encàrrecs.

Asseguren que en fan una mitjana de 400 diàries. I el ‘boca-orella’ ha fet efecte. La desesperació de les famílies per trobar-ne pot tenir el seu alleujament amb una telefonada prèvia per encarregar-les. També, diferents associacions o, per exemple, treballadors de la residència Reina Sofia d’Eivissa, on s’han registrat més d’una desena de positius per Covid-19, també ha decidit recórrer a ells.

Són reutilitzables i asseguren que estan fetes amb material de qualitat. Tres persones es dediquen a cosir-les; una altra atén els encàrrecs habituals de la tapisseria, que s’han reduït per l’aturada d’activitat. Per aquesta raó, i per mantenir la distància de seguretat, han enviat a quatre treballadors a casa. Però de moment no pensen acollir-se a un ERTO.

 

20/04/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris