X

La indústria química de les Balears posa en marxa una campanya de venda de productes de neteja i desinfecció a domicili

Les empreses del sector han perdut més del 90 per cent de les vendes pel tancament d'hotels i restaurants

22/04/2020

La indústria química de les Balears posa en marxa una campanya de venda de productes de neteja i desinfecció a domicili

La indústria química de les Balears ha perdut més del 90 per cent de les vendes pel tancament d’hotels i restaurants. Per intentar pal·liar la situació i evitar que les empreses hagin de tancar, el Clúster Químic de les Illes, format per una cinquantena de productors i distribuïdors, juntament amb l’Institut d’Innovació Empresarial, han posat en marxa una campanya de venda a domicili de productes de neteja i desinfecció.

Des del clúster d’empreses del sector químic s’assenyala que els productes que venen són de gran qualitat perquè els seus clients habituals són molt exigents.

Per mor de la crisi del coronavirus, les empreses han hagut de reajustar les seves plantilles a través d’expedients de regulació d’ocupació que afecten entre el 70 i el 90 per cent dels treballadors i han hagut d’ajustar el seu model de producció, pensant ara en uns clients més petits.

Els productes de neteja i desinfecció, com són bactericides o gels hidoalcohòlics són els que tenen més demanda aquests dies a les comandes que fan els particulars a les empreses que prenen part en aquesta iniciativa. Les comandes es poden fer a través del web: www.cliqib.org

22/04/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris