X

‘Biblioteques a domicili’ a Sant Josep de sa Talaia perquè ningú quedi sense llibres

S'oferixen llibres desinfectats a consciència i a la biblioteca de Sant Jordi han tingut bona resposta des de dilluns passat

23/04/2020

‘Biblioteques a domicili’ a Sant Josep de sa Talaia perquè ningú quedi sense llibres

Fa just un any, al passeig de Vara de Rey d’Eivissa hi havia 40 paradetes de llibreters. Avui la plaça estava totalment buida. El Sant Jordi alternatiu amb el confinament l’ofereixen les llibreries, amb descomptes a Internet, o les institucions, amb actes literàries virtual, i mitjançant les bilblioteques, fent entregues de llibres a domicili.

El Consell d’Eivissa ha ofert a través de les seves xarxes socials un recital poètic amb 3 figures locals, com són Nora Albert, Julio Herranz i Ben Clark. Un recital centrat en el poeta eivissenc, Marià Villangómez. A Sant Josep, per aquest Sant Jordi, s’han posat en marxa les biblioteques a domicili. Són llibres desinfectats a consciència. A la biblioteca Vicent Serra i Orvay de Sant Jordi han tingut bona resposta des de dilluns passat.

Un bidell municipal és el voluntari encarregat de repartir els volums als usuaris que els demanen des de casa. Molts, lectures recomanades per a Secundària. La iniciativa inclou també paquets per als infants, i va començar divendres passat, amb el repartiment d’exemplars de ‘El clan de l’ós de les cavernes’.

23/04/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris