X

Creix la venda de caragols a domicili per celebrar Sant Marc

Les racions es venen a devers dotze euros i van acompanyades d'allioli

24/04/2020

Creix la venda de caragols a domicili per celebrar Sant Marc

Qui menja caragols per Sant Marc gaudeix de bona salut durant tot l’any. Això diu la dita, però el cert és que enguany serà una celebració atípica, ja que només es podrà degustar aquest mol·lusc a casa, ja que els bars i restaurants que tradicionalment els ofereixen als seus clients, demà estaran tancats.

Al restaurant Raro de Muro ja tenen la primera ollada de caragols a punt per a demà. Va obrir les portes pel gener i aprofiten el confinament per servir menjar a domicili. Tot i que els caragols no formen part de la seva carta habitual, aquests dies promouen també la cuina tradicional.

Amb els bars i els restaurants tancats, les empreses que es dediquen a la cria de caragols han intensificat la venda a domicili i entre avui i demà en reparteixen, ja sigui per cuinar com també a punt per menjar.

Enguany, el preu del caragol s’ha mantengut com l’any passat. La caragola la venen al voltant dels 10 euros el quilo i el bover a 11. Les racions es venen a devers 12 euros i van acompanyades d’allioli.

24/04/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris