X

La patronal Feim Verd denuncia Lidl per vendre flors als supermercats

Els centres de jardineria demanen que es prohibeixi la venda de flors als supermercats o bé que se'ls permeti la venda al públic

26/04/2020

La patronal Feim Verd denuncia Lidl per vendre flors als supermercats

L’associació de centres de jardineria Feim Verd ha denunciat als supermercats Lidl per promocionar la venda de flors durant l’estat d’alarma. Al darrer fullet d’ofertes que han publicat, dediquen tres pàgines a les flors i rams de flors per al Dia de la Mare. Com que els vivers no poden obrir, ho consideren una competència deslleial. Argumenten que, mentre duri l’estat d’alarma, no han de poder vendre aquests productes.

Per això, demanen que es prohibeixi la venda de flors als supermercats o bé que també se’ls permeti la venda al públic. Vivers i centres de jardineria fa setmanes que es queixen que els aboquen a una situació crítica per no poder vendre al detall. Ara només poden comerciar amb majoristes o fer repartiments a domicili. Una fórmula que no funciona gaire bé, segons explica el president de la patronal Feim Verd, Miquel Àngel Llabrés, ja que a la majoria de gent li agrada veure les flors abans de comprar-les

A més de perdre les vendes del Dia de la Mare, ja s’han quedat sense el repunt d’ingressos de la Setmana Santa i la Diada de Sant Jordi. Això els ha obligat a tirar producte constantment, sobretot de les flors.

Segons comenta Francisca Capó, de l’empresa felanitxera Vivers Capó, a altres vivers han deixat entrar un ramat d’ovelles per a què almanco elles aprofitassin les flors com a menjar.

26/04/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris