X

Les agències de noces d’Eivissa ajornen les celebracions fins al setembre

El nupcial és un gran motor de l'economia d'Eivissa, que demanda serveis de fins a 35 sectors

30/04/2020

Les agències de noces d’Eivissa ajornen les celebracions fins al setembre

A Eivissa, les empreses organitzadores de noces auguren el tancament de moltes agències si les parelles decideixen no casar-se enguany. De moment, han aconseguit ajornar les noces per a la fi de temporada. El cert és que, a partir de la “Fase 2″ de la desescalada, es podran celebrar noces amb un número limitat d’assistents, i en la “Fase 3” es permetrà ampliar-ne la xifra. Malgrat això, però, quedarà per resoldre la mobilitat perquè hi puguin arribar els convidats.

Una de les empreses afectades és la de na Beatriz Vidal. Va organitzar l’any passat 140 casaments i enguany esperaven batre aquesta xifra rècord. De moment la major part dels seus clients ha acceptat moure’n les programades fins al mes juny i traslladar-les als mesos de setembre i octubre. És el mateix que ha previst na Marina Amorós, una altra organitzadora de noces de l’illa. Per agrupar totes les noces de l’any al final de temporada, s’està mirant una altra opció: ocupar també els divendres i diumenges.

Reprogramar els casaments

De moment, les empreses capegen el temporal com poden, però tenen clar que la seva supervivència depèn del fet que aquestes noces ajornades no s’endarrereixin encara més. Eivissa havia experimentat un important auge del sector nupcial el darrer lustre i ara mateix és un gran motor de l’economia insular, que demanda serveis de fins a 35 sectors.


Eivissa aposta per entrar a la fase 1 de desconfinament dilluns que ve

30/04/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris