X

Es posa en marxa el servei de socorrisme a les platges de Calvià

Una de les accions que duran a terme aquests dies els socorristes és penjar la bandera vermella per recordar que no està permès banyar-se

01/05/2020

Es posa en marxa el servei de socorrisme a les platges de Calvià

Com ha passat a moltes platges de les Balears, avui has començat el servei de socorrisme a les platges de Calvià. Enguany però,  i tenint en compte que fins a la fase 3 de desconfinament no es podran prendre banys, la seva activitat serà molt diferent a la d’anys anteriors.

Una de les accions dels socorristes aquests dies és penjar la bandera vermella per recordar que no està permès banyar-se a la mar mentre no arribi la darrera fase de desescalada. Des d’aquests divendres els socorristes vigilen l’ús que es fa de les platges. Sí que està permès passejar per la platja i jugar a l’arena amb els petits sense estirar la tovallola. Un alè per als ciutadans que accepten resignats no poder ficar-se a l’aigua tot i les altes temperatures.

A Calvià, la policia local controlarà les platges amb quads. Només en aquest municipi han aixecat 790 actes per desobediència durant l’estat d’alarma. A la darrera setmana 4 a banyistes i persones que prenien el sol A les platges de Palma també onejarà la bandera vermella des d’aquest divendres per senyalitzar que el bany està prohibit.

 

01/05/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris