X

En l’amor i la malaltia, sí vull!

Des del 26 de maig es permetran les noces amb un nombre limitat de convidats i des del 10 de juny, podran ser més nombroses

03/05/2020

En l’amor i la malaltia, sí vull!

El pla de desescalada suposa també relaxar les mesures socials i permetre més concentracions de persones. Això inclou, per exemple, vetlles i casaments. En el cas de les noces, des de dia 26 de maig es permetran amb un nombre limitat de convidats. I des de dia 10 de juny, podran ser més nombroses. En qualsevol cas, el calendari concret per aixecar les limitacions dependrà de l’evolució de la pandèmia a cada territori.

També hi ha altres incògnites per resoldre. El Govern central no ha especificat quantes persones podran assistir a les noces i, a més, els desplaçaments entre províncies estaran prohibits fins a assolir l’anomenada nova normalitat, programada a partir de juliol. Les empreses d’organització de noces veuen amb incertesa la celebració de molts enllaços, ja programats. Marina Iglesias del departament de noces de l’hotel S’Olivaret reconeix que la situació viscuda per l’alerta sanitària els hi afectat, “per ara hem posposat les noces de maig i juny però també d’agost i setembre, sobretot dels estrangers, ja que de moment no podran volar fins a Mallorca.”

Un altre cas és el de Marian Colmillo, la data prevista pel seu enllaç matrimonial era el 27 de juny, i tot i que ho podrien fer en aquesta data, han preferit assegurar-se una celebració sense tantes restriccions posposant-la pel pròxim 7 d’agost.

Lligat al món de les noces hi entren altres sectors, com el de la fotografía i a la vegada també el turisme. Abraham García, fotògraf especialitzat en noces, reconeix que se’ls hi plantegen molts dubtes, “no sabem com es podran celebrar, a més vivim de moltes noces d’estrangers que viuen amb incertesa si finalment podran venir a l’illa a casar-se.”

El que pot ser el dia més especial en la vida d’una parella arribarà, amb la data esperada o amb una nova, amb més o menys convidats, però ho farà garantint la seguretat de poder celebrar l’amor en temps de pandèmia.


 IB3´àudios Escolta’l aquí.

03/05/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris