X

2.000 actes aixecades a les Balears en un cap de setmana

La majoria de les sancions es posen per incompliment dels horaris, sortides amb grup i de nins acompanyats per més d'un adult

04/05/2020

2.000 actes aixecades a les Balears en un cap de setmana

Tot i que a primer cop d’ull la normativa es compleix, el desconeixement i la picaresca fan que des de divendres Policia Local, Nacional i Guàrdia Civil hagin aixecat prop de 2 mil actes a les Illes. El pitjor dia, ahir, amb 761. La majoria per incompliment dels horaris i sortides amb grup i de nins acompanyats per més d’un adult. Avui és el primer dia laborable en que estan permeses les sortides per passejar i fer esport. Els passejos vorera de la mar són un dia més els més triats, sempre mantenint la distància de seguretat i evitant fer rotllanes. Molt de moviment, per exemple, a la zona de Santa Ponça on no s’hi han produït incidències. Amb la calor són molts els que no perden de vista l’aigua, on encara ens recorden els cartells, no ens hi podem ficar si no és per practicar algun esport aquàtic. Així molts han aprofitat la bonança per agafar la taula o fer braçades.

Més tranquil·la estava ja la zona de deu a dotze, quan han agafat el relleu els majors de 70 anys i les persones dependents. Col·lectius que aquest cap de setmana també han agraït, i molt, poder tornar a fer una mica de vida al carrer.

04/05/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris