X

Al camp o a la muntanya, amb grups de màxim 10 persones i a través d’empreses i cita prèvia

L'Ordre ministerial del passat 17 de març decretà el tancament dels Ports de les Balears, per tant encara no podem sortir amb barca

09/05/2020

Al camp o a la muntanya, amb grups de màxim 10 persones i a través d’empreses i cita prèvia

Queden menys de 48 hores per endinsar-nos a la fase 1. Amb ella recuperam poc a poc la mobilitat: a partir de dilluns podrem circular pels diferents municipis però sense sortir de l’illa. A més, totes les persones que visquin al mateix domicili podran desplaçar-se en el mateix cotxe.

I amb la mobilitat recuperam també la vida social. A la fase 1 podrem veure’ns amb familiars i amics a terrasses, espais oberts o a domicilis. Seran reunions de màxim 10 persones sempre dins la mateixa illa i respectant la distància i mesures seguretat. Al carrer, la notícia es rep amb ganes però també amb incertesa. Es repeteix una paraula: prudència!

Queden excloses d’aquestes visites les persones de risc o que tinguin símptomes de la COVID-19.

Qui també torna a la fase 1 és el turisme actiu i de natura. A partir de dilluns podrem anar al camp o a la muntanya en grups de màxim 10 persones i concertant, sempre que sigui possible, cita prèvia.

Després de 2 mesos tancades, les portes dels museus podran reobrir a partir de dilluns. Ho faran limitant les visites a un terç de l’aforament i controlant les aglomeracions. A la fase 1 també podran tornar els espectacles culturals: als espais interiors no hi podrà haver més de 30 persones i a l’aire lliure l’aforament màxim serà de 200 persones. Es recomana la venta en línia d’entrades, numerar els seients i esglaonar les entrades i sortides dels espectacles per evitar aglomeracions. I sempre s’hauran de mantenir les mesures d’higiene i la distància fins a 2 metres.

09/05/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris