X

L’Auditori de Manacor podria reobrir el mes de juny amb la presència única d’artistes locals

El consistori manacorí fa feina per garantir la seguretat del públic i dels actors

15/05/2020

L’Auditori de Manacor podria reobrir el mes de juny amb la presència única d’artistes locals

L’Auditori de Manacor es planteja la possibilitat de reobrir durant el mes de juny amb una programació que només incorporaria artistes locals. Així ho ha explicat avui el regidor de cultura del consistori manacorí, Mateu Marcé a IB3 Ràdio, que ha dit que s’ha optat per l’auditori perquè és l’espai més gran dedicat a les arts escèniques que hi ha a la capital del Llevant, fet que garanteix que es pugui complir la distància de seguretat entre els assistents.

Pel que fa a les grans produccions, els aficionats al teatre hauran d’esperar, perquè de moment només les produccions locals pujaran a l’escenari.

Marcé ha explicat que en un principi, només es vendrien entrades en línia. D’altra banda, de les 850 butaques, només se’n podrien ocupar unes 250 i entre espectador i espectador es deixarien dues butaques lliures.

Entre el protocol de mesures higièniques que es prendran, no es descarta l’ús obligatori de mascaretes per als espectadors i també per als actors. Amb tot, l’ajuntament adverteix que la reobertura de l’Auditori de Manacor només es farà si les condicions ho permeten.


 IB3´àudios Escolta aquí l’entrevista a Mateu Marcé, regidor de cultura de l’Ajuntament de Manacor

15/05/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris