X

El Govern endarrereix la prohibició dels plàstics d’un sol ús

Els articles de la llei balear de residus que prohibien les bosses de plàstic als comerços, els productes en sobres monodosi als restaurants, o els plats, coberts i tassons d'un sol ús fets de plàstic, no entraran en vigor l'1 de gener de 2021

17/05/2020

El Govern endarrereix la prohibició dels plàstics d’un sol ús

Els articles de la llei balear de residus que prohibien les bosses de plàstic als comerços, els productes en sobres monodosi als restaurants, o els plats, coberts i tassons d’un sol ús fets de plàstic, no entraran en vigor l’1 de gener de 2021, sinó que s’endarreriran uns mesos.

La petició de la moratòria l’ha feta la Federació Espanyola de Begudes i Alimentació, a més d’empreses locals com Agama i embotelladores d’aigua. El Govern l’ha acceptat per no causar-los un perjudici econòmic. Ells esperaven treure l’estoc de productes durant l’estiu, però la crisi sanitària els ha frenat les vendes.

Segons Sansó, el Govern ha informat algunes entitats ecologistes, que no hi han mostrat oposició. Aquests articles de la llei de residus no entrarà en vigor l’1 de gener de 2021 com estava previst, sinó que s’endarrerirà tant de temps com duri l’estat d’alarma.

17/05/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris